JP Art.nl
www.jpart.nl
Photo Art      .
Home         .
Airbrush Art    .
Step by Step   .
Latest Art     .
Hall of Fame   .
Over JP Art    .
Nieuws        .
Contact       .
Airbush
Hooft pagina
JP Art Shop.com
Hall of Fame
In Brazilië overhandigde ik in Sao Paulo dit schilderij aan Vivianne Senna voor al het werk wat ze daar doet voor de straat kinderen. Ze raakte er erg emotioneel van en pinkte een traan weg. Dit gaf mij een goed gevoel, omdat ik wist dat het schilderij in goede handen was

Datum 18-10-1999

Vivianne Senna

In de winkel Autopassion in Haarlem hangt al jaren een schilderij van Emerson Fittipaldi. Eigenaar Randall Lawson is een grote fan van de Braziliaan en nodigde hem uit tijdens de A1 race op Zandvoort. Fittipaldi vond het schilderij schitterend en zette zijn handtekening er op.

Datum 10-10-2007

Emerson Fittipaldi

Christijan Albers neemt zijn schilderij in ontvangst op het hoofdkantoor van Lost Boys in Amsterdam. Christijan was erg onder de indruk van het schilderij.


Datum 24-01-2006

Christijan Albers

Op het hoofdkantoor van Mercedes in Utrecht overhandigt Christijan Albers een schilderij om te bedanken voor alle steun die hij kreeg van het merk. Momenteel hangt het schilderij op het nieuwe hoofdkwartier van Mercedes.


Datum 22-09-2003

Christijan Albers

Michel Bleekemolen zet zijn handtekening op de Art Wagen onder zijn eigen portret op de beurs in Amsterdam in de Rai.
Datum 22-03-2006

Michel Bleekermolen

Bij Damon Hill fan Corné Klijn in de studio maakte Johan dit schilderij af. Corné vond het schitterend en kocht het. Dit schilderij hangt nu in zijn woonkamer.Datum 03-09-1999

Corné Klijn

Op het kantoor van Muermans in Limburg neemt de toenmalige Doornbos sponsor Harry Muermans persoonlijk het schilderij in ontvangst.
Datum 17-01-2006

Harry Muermans

In 2003 stond JP Art wederom op de Dome. Als tegenprestatie maakte Johan weer een schilderij. Ook deze hangt op kantoor bij Racing For Holland.
Datum 26-11-2003

Jan Lammers

In 2005 exposeerde JP Art in de Broekerveiling. Hier was gelijktijdig ook de Rozenshow. Omdat Jan Lammers deze opende, kreeg hij dit schilderij van de rozenshow en JP Art. Het schilderij hangt nu boven Jan zijn bank in Katwijk.


Datum 05-05-2005

Jan lammers

Op ‘Speed & Design 2005’ kwam Robert Doornbos op mijn stand. Hij nam zijn eigen schilderij in ontvangst. Deze hangt nu bij zijn ouders thuis in België.Datum 12-12-2005

Robbert Doornbos

In Brazilië ging Johan dit schilderij aan Vivian Senna geven. Dit is de zus van Ayrton Senna en de moeder van Bruno Senna. Formule 1 coureur Pedro Diniz was er ook en was erg onder de indruk van het schilderij en wilde er graag mee op de foto.

Datum 17-10-1999

Pedro Diniz

Ik was in het Mekka waar Jos Verstappen de kart van zijn zoon Max prepareert. Ik overhandigde hem het schilderij wat ik voor hem gemaakt heb. Dit hangt nu in Verstappen zijn kantoor.Datum 18-01-2006

Jos Verstappen

Johan stond als sponsor op de Dome waarmee Jan Lammers in Le Mans ging rijden. Als tegenprestatie maakte hij een schilderij voor in het kantoor van Lammers. Het schilderij hangt nu bij Racing for Holland.


Datum 13-09-2005

Jan lammers

Robert Doornbos zette op Zandvoort zijn handtekening op de Art Car.

Datum 15-01-2006

Robbert Doornbos

Christijan Albers mocht ook niet op de Art Car ontbreken en plaatst hier ook zijn handtekening.

Datum 27-01-2006

Christijan Albers

z

Jos Verstappen was erg onder de indruk van de Art Car. Hij nam er veel foto’s van en nodigde ons daarna uit voor een broodje bij hem thuis. Het was een hartstikke mooie dag.Datum 18-01-2006

Jos Verstappen

Ook fotograaf Frits van Eldik staat op de Art Car. Op Zandvoort maakte hij veel foto’s van de wagen. Deze zijn natuurlijk terug te vinden op de website. F1 Art carDatum 15-01-2006

Frits van Eldik

Op het kantoor van de vader van Patrick Huisman overhandig ik het schilderij van de Porsche waarmee Patrick het kampioenschap won. Dit schilderij hangt nu bij hem thuis. Patrick bestelde er ook twintig litho’s bij om zijn monteurs te bedanken.

Datum 05-11-1998

Patrick Huisman

Rob lauwers heeft dit schilderij aan Jack Plooij gegeven als vriende dienst. Het schilderij hankt nu in de spreek kamer van zijn tandartzepraktijk.
Datum 17-05-2006

Jack Plooij

Toen we in Zandvoort waren voor de Art Car had ik ook het Doornbos schilderij in de Red Bull formule 1 wagen meegenomen. Robert wilde graag op de foto met het doek.Datum 15-01-2006

Robbert Doornbos

Hier neemt Peter Plevier van Renault Nederland de Canvas in ontvangst van Fernando Alonso. Deze hangt nu op het hoofdkantoor op Schiphol Rijk.
Datum 25-05-2006

Peter Plevier

Om dit bijzondere doek te promoten, heeft Shell Nederland JP Art uitgenodigd om tijdens de Marlboro Masters aanwezig te zijn in de skybox. De Heer Krol van Shell was erg onder de indruk wat we met het schilderij teweeg hebben gebracht in Nederland.

Datum 8-8-1999

De heer Krol

z

Voor Speed & Design maakte Johan een schilderij van Ronnie Peterson in de Lotus Formule 1. Clive Chapman, zoon van Lotus oprichter Collin Chapman, nam het schilderij in ontvangst en was er erg van onder de indruk.
Collin Chapman